JULIE IN NIEUWE JURK VAN BANDY BUTTON


Door Renske:

Ik zei het vorige week al, de meisjes hier in huis zijn echte meisjes die jurkjes en rokjes aan willen. Zeker leuk, maar ik hou ook zo van een stoere look bij hun. Nu hoeft het een het ander gelukkig niet uit te sluiten en zijn er tegenwoordig ook veel merken die wat stoerdere jurkjes en rokjes in hun collectie hebben.

Via Kindermodeblog kwam ik in aanraking met het merk Bandy Button en dat is precies zo’n merk wat ik bedoel! Alle items zijn net wat stoerder, sportief, met printjes en net even wat anders. Ze hebben een uitgesproken stijl en gebruiken alleen hoogwaardige stoffen. Voor Julie spotte ik dit grijze jurkje met zakken dat een beetje oversized valt. Op de rug staat met zwart een rijtje dieren beschreven, heel toepasselijk voor ons 🙂 En het ruche in dierenprint aan de voorkant geeft precies die girly maar toch stoere touch.  Echt een win-win hier in huis!

We hebben ‘m vorige week voor het eerst gedragen op een van de laatste dagen dat we met blote benen naar buiten konden dus draagt Julie hier alleen haar nieuwe Nike’s onder. Maar vanaf nu gaat er (helaas) een legging of maillot onder. Ken jij bandy Button al? Wat vind je van dit jurkje?

Je kunt de jurk hier shoppen bij Bandy Button

Klik hier om te shoppen bij Bandy Button

Wat vind jij van Julie haar nieuwe jurk? Ook iets voor jouw meisje(s)?

Tags: , ,

Plaats een reactie