DIT IS DE NIEUWE JURK VAN JUNES


DIT IS DE NIEUWE JURK VAN JUNES

Door Alison:

Een stipje hier een stipje daar, je ziet ze momenteel echt overal voorbij komen. Topje, broekje of een jurkje is zeker niet te missen in Junes haar kledingkast. Hoe vaker je de print ook ziet, hoe leuker en schattiger hij wordt. Junes heeft momenteel echt een mega groeispurt gehad! Ja dit mini mensje is van maatje 68/74 nu echt naar een maatje 80 over gegaan. Die kleine spekkige beentjes en armpjes verdwijnen nu langzamerhand. (ik mis het nu al). Maar wel een goede reden om voor haar nieuwe kleding te shoppen. De overgang van zomer naar herfstcollectie vind ik wel erg lastig shoppen hoor. Sommige kledingstukken zijn eigenlijk voor dit weer nog een beetje te warm of al zo winters om aan te zien. Maar gelukkig bestaat er een winkel genaamd de Zara waar ik eigenlijk nooooooit met lege handen vandaan kom voor de kleine meid. & je raadt het misschien al… nu dus ook weer niet. Ohhh en voor ik het vergeet! Deze geweldige maillot van maed for mini kwam ik onlangs online tegen. Voor ik het wist zat het in mijn winkelmandje en lag het thuis al in de brievenbus. Super leuk zo’n maillot, maar echt niet praktisch voor een baby die begint te stappen. Helaas Junes, geen slidings meer voor jou!

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

  1. Jurk Zara
  2. Maillot Maed for Mini

  1. Jurk Zara
  2. Maillot Maed for Mini

Wat vind jij van de nieuwe baby outfit van Junes?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie