DE HIPPE NIEUWE OUTFIT VAN PHILEINE

DE HIPPE NIEUWE OUTFIT VAN PHILEINE

Door Renske:

Maandag is het zover, dan gaat Phileine voor het eerst naar school. Ondanks dat ik haar nog zo klein vind (vindt waarschijnlijk elke ouder als je kind net 4 is) merk ik dat ze er wel echt aan toe is en er veel zin in heeft. Julie vertelt haar dagelijks alle ins en outs van het leven op school.  Wat wel en niet mag op het schoolplein, bij welke klassen ze langs mag als ze de klassen rond gaat (belangrijk want is al over 10 maanden), dat ze echt sneller moet gaan eten want anders krijgt ze haar broodtrommel niet leeg voor het buiten spelen etc etc. Phileine hoort alles bloedserieus aan, heel lief en ik lach me rot.

2 jaar geleden heb ik Julie vlak voor haar eerste schooldag voor het eerst mee naar de stad genomen voor een heuse 1-op-1 shopsessie voor grote meisjes en dat heb ik 2 weken gelden met Phileine ook gedaan. Het is altijd maar afwachten hoe ze het vinden in de “grote” winkels en hoe lang ze het volhouden maar thank god, Phileine vond het fantastisch. We zijn er 3 uur geweest, hebben samen geluncht en ze wilde blijven passen.  Af en toe gaat er toch iets goed in de opvoeding gelukkig ;).

We hebben uiteraard de Zara mee gepakt en zijn daar goed geslaagd voor de aankomende herfst/winter. Ik heb Phileine  ook zelf wat items laten uitkiezen om te passen en waar ik bang was dat alleen de tule rokjes en jurkjes uit de rekken gepakt zouden worden was niets minder waar. Het eerste item dat ze zelf pakte, aandeed en niet meer uit wilde trekken was dit vestje met kleine panterpint. Ik snap dat uiteraard volkomen en misschien heb je ‘m hier al voorbij zien komen, het is ook echt een geweldig vestje. Kan nu nog leuk op een shortje op de  koudere dagen maar straks gewoon als vest met een shirtje eronder of dichtgeknoopt als truitje. Net een wat fijner stofje dan de basic vestjes van Zara en gewoon een musthave voor deze herfst.

Het tweede item dat ze zelf uitzocht verbaasde me nog meer want ze pakte deze jeans. Precies het kledingstuk waar ik haar het afgelopen jaar bijna niet in kreeg. Terwijl ik dus zelf zo van de afwisseling hou van rokjes /jurkjes/leggings en jeans etc en van de stoer maar toch girly combi. Dus yessss meteen gepast en ik vind ‘m top, het is een beetje een boyfriend model van boven maar smal van onder met wat destroyed plekjes en had ook nog eens een heel zacht prijsje.

Ik heb dit stoere broekje gecombineerd met een wit blousje / topje en het pantervestje er overheen. Maar ook los van elkaar super te combineren. Eronder draagt ze haar gouden sneakertjes van Superga.

Voor de eerste schooldag kiezen we nog even iets koelers maar voor de hersft ligt deze outfit alvast klaar!

  1. Vest Zara
  2. Jeans Zara

  1. Vest Zara
  2. Jeans Zara

Wat vind jij van de nieuwe outfit van Phileine?

Plaats een reactie