DE HIPPE OUTFIT VAN PHILEINE

Door Renske:

Ik ben een groot fan van Zara, heel groot, echt enorm zeg maar. Voor mezelf en voor alledrie de kids. Waarschijnlijk gewoon een kwestie van smaak maar daarnaast vind ik het ook zo fijn dat de collecties constant veranderen. Elke week hebben ze daar weer nieuwe dingen en dat maakt het binnenlopen zo veel leuker. Het is niet zo dat ze 1 collectie hebben per seizoen en dat je op een gegeven moment wel weet wat waar hangt. Nee elke keer is het weer anders en hangt alles anders, heerlijk. En zeker als je net zoals ik zo ongeveer naast de Zara werkt en er vaak naar binnenloopt. Blijft dus spannend, de ene keer zie je niks leuks en de volgende keer kan je niet kiezen.

Toen ik er van de week binnen liep was de keus heel makkelijk.Ik zag dit vest hangen voor Phileine en dacht meteen MOET IK HEBBEN! Want ja je favoriete print op een van je favoriete kledingstukken in een mooie kleur op een fijn wollen stofje, daar hoef ik niet over na te denken. Het vest heb ik ruim gekocht omdat ik het leuk vind als het een beetje oversized valt.
Ik heb het hier heel basic gecombineerd met een jeans van Tumble ‘n Dry, shirtje met print van H&M en stoere laarsjes van Clic.

Kindermode kan soms zo simpel zijn 🙂 Nog meer Zara fans hier op de blog?

Je kunt het vest hier shoppen

img_2940 img_2948 img_2933 img_2968 img_2956 img_2960

Klik hier om het vest te shoppen

Wat vind jij van Phileine haar vest?

Plaats een reactie