DE NIEUWE OUTFIT PHILEINE


Door: Renske

Alle kinderen zijn anders en elk kind doet alles in zijn of haar eigen volgorde. Als je de boekjes /sites moet geloven loopt bijna elk kind achter in ontwikkeling volgens mij maar uiteindelijk zitten de meesten na een paar jaar allemaal op hetzelfde niveau.

Bij Julie had ik nog helemaal geen vergelijkingsmateriaal en de boekjes volgen doe ik ook niet. Ik ben ook niet zo’n moeder die alle mijlpalen netjes in een boekje bijhoud (shame on me), maar de hoogtepunten herinner ik me nog en volgens mij was ze heel gemiddeld. Bij een tweede is dat toch ineens anders want de ervaringen van je eerste zitten in je hoofd. Dus toen Phileine “pas” bij 6 maanden d’r eerste tand kreeg vonden we dat laat omdat Julie ‘m al bij 4 maanden had.  En zo heb je toch verwachtingen van hoe dingen zullen gaan terwijl elk kind dus alles in z’n eigen volgorde doet.

Door mijn ervaringen van Julie hoopte ik bij 9 maanden dus eigenlijk wel met twee meisjes op de fiets te kunnen. Maar……Phileine kon maar niet zitten! Zodra je haar probeerde  rechtop te zetten viel ze head first meteen alle kanten op, zonder ook maar handjes neer te zetten om zichzelf op te vangen. Ahhh zielig!

Geen probleem uiteraard, dat fietszitje moet gewoon even wachten!
Maar afgelopen week, bij 10 maanden en een week was het dan zo ver, we hadden haar op de grond gezet en ze bleef ineens kaarsrecht zitten! Ze was zelf ook apetrots en durfde bijna niet te bewegen uit angst om om te vallen denk ik J  Ze heeft minimaal een half uur zo gezeten en toen merkte ze dat ze best makkelijk op d’r buik kon rollen om door te tijgeren.

Deze mijlpaal ga ik onthouden! Toen ze zo zat leek ze ineens een stuk minder baby en ze zat zo stoer! En bij deze nieuwe stoere kleine meisjes houding hoort een nieuwe stoere outfit!

In het gebouw waar ik werk is een nieuwe winkel geopend; River Island! Ja weer een verleiding erbij en ik hoef alleen maar met de lift naar beneden….zucht 🙂
Ik ben meteen even gaan kijken op de kinderafdeling  uiteraard en moet eerlijk bekennen dat ik niet alles leuk vond, maar van een groot deel van de ‘mini’-collectie (0-36 mnd) werd ik wel weer blij! EN…niet onbelangrijk, heel betaalbaar!
Zowel voor meisjes als jongens ipv lieve schattige kleertjes heel veel stoere items! En daar was ik dus net naar op zoek voor mijn stoere kleine meisje.
Voor Phileine koos ik een lichtgrijs skinny spijkerbroekje wat heel zacht en soepel aanvoelt en dus helemaal niet stug is, ze kan zich er vrij in bewegen. En daarop viel mijn oog op dit uitlopende hemdje met een paar van mijn ‘lievelings’ van dit moment; zwart-wit, streepjes, en panter!

De panterschoentjes van Fab maken de outfit voor mij af!

Wat vinden jullie van Phileine d’r nieuwe stoere outfit?

Je kunt haar topje shoppen via deze link

DSC00633

DSC00635

DSC00646

DSC00652

 

Via deze link surf je naar River Island

Wat vind jij van Phileine d’r nieuwe outfit?

Tags: