DAYDREAMING | AW18/19 FRESH DINOSAURS


DAYDREAMING | AW18/19 FRESH DINOSAURS

Een koude winterdag, de regen slaat tegen de ramen en je hoort de wind fluiten om het huis… Op zulke dagen is het toch héérlijk om lekker binnen te blijven en weg te dromen bij wat je straks allemaal wel niet gaat doen als het weer, weer beter is? Zeker kids zijn hier hartstikke goed in, en voor je het weet beklimmen ze in hun hoofd een hoge berg, of spelen ze voetbal met dino’s in Afrika. Precies dat is waar de nieuwe collectie van Fresh Dinosaurs dit seizoen om draait. Een heerlijke dag thuis waarbij je weg droomt over welke avonturen er allemaal nog komen gaan.

Dreaming at home
We praten tegen gekke vogels, ontmoeten grappige honden, beklimmen bergen en ontmoeten diverse karakters op onze reis door onze dromen. We zien al deze onderwerpen terug komen in super grappige en toch stylish prints door de hele collectie. Fresh Dinosaurs heeft de perfecte balans tussen felle, vrolijke kleuren en zachtere stylish kleurtjes gevonden. De coole, gekke of grappige prints die door de hele collectie heen terugkomen zijn uitgevoerd in wat fellere kleuren als rood, geel, groen en oranje. Daarnaast zijn de basiskleuren onder de prints mooi zacht zoals bijvoorbeeld crème, een mooie groen/blauwe tint of mosterd geel. Door deze combinatie is de collectie vrolijk en speels maar tegelijkertijd stylish met een volwassen touch.

Favourites
Het is bijna onmogelijk om onze favorieten in deze collectie aan te wijzen, maar de groene ‘crazy bird’ print springt er voor ons toch wel uit. Super mooi op een creme witte achtergrond. Combineer de sweatdress met stoere kniekousen en lekkere sneakers en je stoere meid is helemaal klaar voor alle dagdromen op een koude winterdag. Verder zijn we helemaal weg van het jack met hondenprint en de rood/wit gestreepte comfy broek lijkt ons ook heerlijk voor een dagje dagdromen op de bank! Welke items van de nieuwe collectie van Fresh Dinosaurs zouden jullie shoppen?

Klik hier om naar Fresh Dinosaurs te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie van  Fresh Dinosaurs?

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie