FRESH DINOSAURS SS18 COLLECTIE

FRESH DINOSAURS SS18 COLLECTIE

Een half jaar gelden tipten we je hier op Kindermodeblog al het nieuwe Spaanse kinderkleding merk Fresh Dinosaurs. – Lees de blog hier – Een merk waarvan we toen al zeiden dat je ‘m zo aan je favorieten lijstje kon toevoegen. De nieuwe zomercollectie van Fresh Dinosaurs is eerder deze week gelanceerd en wij zijn enthousiast. Heb jij de nieuwe collectie al gespot?

De nieuwe collectie van het kinderkleding merk – afkomstig uit Mallorca – staat in het teken van de aarde, de zee, de natuur en alles wat hier op leeft. De magische planeet die wij aarde noemen en welke we met z’n allen moeten beschermen en behouden.

Een combinatie van vintage en frisse kleurtinten. Toffe prints en draagbare items met een fashionable touch. Bij het zien van de collectie wanen wij ons al even op het zonnige eiland, waar een warme bries door je haren gaat. Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Klik hier om de hele collectie van Fresh Dinosaurs te bekijken

Klik hier om direct naar de webshop van Fresh Dinosaurs te gaan

Plaats een reactie