BEAU IN FRESH DINOSAURS


BEAU IN FRESH DINOSAURS

Door: Nathalie

Wat een drukke weken hebben wij achter de rug en we gaan er helaas ook nog wel een paar tegemoet. Over ongeveer 8 weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en je kan je vast voorstellen dat er dan nog het een en ander geregeld moet worden. Uiteraard is dat natuurlijk ook super leuk, maar alles komt wel een beetje tegelijk. Normaal is de inrichting van mijn huis een van mijn grootste hobby’s, maar een heel huis inrichten naast een nieuwe baan, een avondopleiding en 3 kids kan ik je niet aanraden. Wat zal ik blij zijn als we straks in ons nieuwe droomhuis zitten….want ja dat gaat het zeker worden.

Mijn rust vind ik nu dan ook in het zoeken naar leuke nieuwe items voor de kids, want hoe druk ik het ook heb daar maak ik altijd tijd voor. Hoewel ik echt wel veel kindermerken ken kom ik toch vaak op kindermodeblog nog nieuwe toffe merken tegen waar ik nooit eerder van heb gehoord. Zo ook het merk Fresh Dinosaurs. Hippe leuke prints en frisse kleuren die lekker opvallen. De kleur blauw komt ieder seizoen bij de meeste merken voorbij en staat altijd zo leuk bij Beau, waardoor dit shirtje mij meteen op viel. Mede door het toffe printje van een hondje, want Beau is gek op diertjes. Aangezien het een wijd shirtje is vind ik de combinatie samen met een legging altijd erg leuk staan. Dit setje kan ik leuk combineren met de nieuwe Vans van Beau, zodat het een heerlijk zomers setje is. Kennen jullie dit merk al?

Je shopt het t-shirt van Fresh Dinosaurs via deze link

Je shopt het T-shirt hier direct bij Fresh Dinosaurs

Meer zien van dit kinderkleding merk? Klik hier

Zin om te shoppen? Klik hier voor de leukste shops

Plaats een reactie