DOWN ON THE FARM MET MILK & BISCUITS


DOWN ON THE FARM MET MILK & BISCUITS

De kinderboerderij, de dierentuin of misschien is er bij jullie in de buurt wel een échte boerderij waar je af en toe langs kan, waar je dan ook heen gaat, er is toch niks leuker dan je kids kennis laten maken met de verschillende dieren? Onbezorgd heerlijk knuffelen met je hondje thuis op de bank, of de eendjes in de vijver voeren, wij vinden dat soort momentjes eigenlijk heerlijk rustgevend. De kids hebben lol en jij voelt je automatisch heerlijk relaxed. Bij het super toffe merkje Milk & Biscuits zijn ze dit seizoen bij de boerderij dieren gaan zoeken naar inspiratie, en dat had een super gave collectie tot resultaat!

Down on the farm
Milk & Biscuits is een Brits/Chinees merk, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het bedrijf is ontzettend familie georiënteerd en Kate (de ontwerpster) werkt samen met haar man in China aan de designs en de productie terwijl haar broer en zus in Londen de PR en e-commerce voor hun rekening nemen. Samen proberen ze altijd een zo klein mogelijke carbon-footprint achter te laten. De collectie van aankomend herfst/winterseizoen zit vol met prachtige aardse tinten die verwijzen naar de natuur, en de gave all-over honden en katten print is een meer directe verwijzing naar de dierlijke inspiratie van deze collectie. De urban stijl van het merkje is toch een beetje gebleven in de designs én we zien de sporty trend terugkomen in diverse details. Zo is er bijvoorbeeld een stoere gequilte bomber, en baggy sweatpants in prachtige geel tint. Verder zien we weer veel comfortabele vormen zodat je kids er gegarandeerd comfy bij lopen deze winter. Oh, en wat we natuuurlijk niet mogen vergeten, en zit ook nog een beetje glitter en glamour in de collectie van Milk & Biscuits, zoals bijvoorbeeld de kobalt blauwe jas in een glanzende velvet-achtige stof. We Love It! Wat vinden jullie van de nieuwe Milk & Biscuits collectie?

Milk & Biscuits shop je hier

Klik hier om naar de website van Milk&Biscuits te gaan

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Plaats een reactie