TOP OF THE SHOPS: BONBON ON THE BLOCK


Top of the shops: deze week BonBon on the Block. We hebben speciaal voor jou weer de tops uit deze shop geselecteerd.

Voor de jongens hebben we drie items gekozen, allemaal met een print. Waarom? Omdat we dit seizoen vele verschillende prints zullen tegenkomen. En dat is natuurlijk super leuk! Combineer het groene shirt met een stoere spijkerbroek, grof gebreid vest en sneakers. Helemaal van dit seizoen. Ook een pet met print is dit seizoen een item die je niet mag missen!

We hebben natuurlijk ook voor de meiden fijne items geselecteerd. Een legging met print maakt een outfit helemaal af. Draag het met een basic item. Het item wat wij helemaal te gek vinden is het vest van teddy. Deze kun je (bijna) met alles combineren. Hij is helemaal super met een jurkje en leuke laarzen. Maar je kunt hem natuurlijk ook over een blouse of shirtje dragen. Shop het teddy vest! We hebben ook een blouse als topper uitgekozen. Het is een blouse in hippe kleur, fijne stof en natuurlijk met print!

Ga snel naar BonBon on the Block om deze items te shoppen! 

Bonbon on the block

TOTS- BOYS BONBON

TOTS- GRILS BONBON

Shop hier bij BonBon on the Block.

Welke items zijn jouw favoriet?

Tags: , , ,

Plaats een reactie