SHOPTIP: BONBON ON THE BLOCK


De meeste van jullie kennen BonBonontheBlock natuurlijk wel, maar mocht je pas net inhaken op Kindermodeblog dan stellen we deze super stoere winkel nog graag even aan je voor. Bonbonontheblock vind je in hartje Rotterdam, maar natuurlijk ook online. BonBonontheBlock is een kidslifestyle winkel, je vind er dus niet alleen de coolste outfits en de vetste sneakers, maar ook unieke en (vaak) duurzame accessoires en toys van verschillende merken. Het merkenpakket van BonBonontheBlock laat je modehart gegarandeerd sneller kloppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bobo Choses, Mini Rodini, Gardner and the Gang en Munsterkids? Verder vind je ook de coolste Vans sneakers bij deze coole store! Wat dacht je van het originele en vrolijke exemplaar met flamingo print hieronder? Ben je in de buurt van Rotterdam, dan is deze winkel zeker een bezoekje waard maar veel sneller is natuurlijk gewoon -klik klik – met je muisknop. Shopze!

Bekijk de webshop van BonBon on the Block via de link

645X476-2645X476-3bonbon on the block10993421_932924860084906_4875492518784801340_n  

Bekijk de webshop van BonBon on the Block via de link

Wat vinden jullie van BonBon on the Block?

Tags: