GELANCEERD: MON PETIT LOUP WINTERJASSEN

GELANCEERD: MON PETIT LOUP WINTERJASSEN

En dat nieuws -nouja, de collectie – wil je niet aan je voorbij laten gaan. Als je Kindermodeblog al langer volgt weet je dat wij de winterjassen van Mon Petit Loup ieder seizoen weer helemaal te gek vinden.

En hoewel we niet graag in herhaling vallen, is het in dit geval geoorloofd. Geloof ons. De winterjassen van Mon Petit Loup hebben namelijk een aantal fijne pluspunten. Zo wordt de collectie ieder seizoen met heel veel liefde bedacht en ontworpen door Ingrid en Sacha, moeder en dochter én de gezichten achter Mon Petit Loup. Zijn de materialen van hoge kwaliteit, hebben de kinderjassen mooie details  – Check zéker even de unieke voeringen – en blijft je zoon of dochter gegarandeerd heerlijk warm deze winter door de wollen stof. En ook de allerkleinsten kunnen deze winter shinen in een echte ‘Mon Petit Loup’.

De de namen van de kinderjassen zijn ook té leuk. Say hello to Pippa, Beer, Mae, Lunar en Noor. Zomaar even een kleine greep uit de nieuwe collectie die er dus (wederom) waanzinnig uit ziet. En de kleuren. We hebben het nog niet eens gehad over de kleuren van de kinderjassen. Want hoewel het buiten straks grauw en grijs wordt, zijn deze kinderjassen dat zéker niet.

Nou goed, volgens mij is het wel duidelijk. Neem vooral snel zelf even een kijkje in de webshop om jouw favoriete winterjas te spotten. Laat je het even weten hieronder in een reactie?

Klik hier om de nieuwe collectie van Mon Petit Loup te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van Mon Petit Loup te gaan

Heb jij al een winterjas geshopt voor je zoon of dochter? En wat vind jij van de nieuwe collectie van Mon Petit Loup?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie