DE GAVE BOBO CHOSES SWEATER VAN JOAH & EZRI


DE GAVE BOBO CHOSES SWEATER VAN JOAH & EZRI

Door Rosanne:

We zijn er hoor, de eerste week in Denemarken zit er ondertussen op. Na een reis van zo’n 11 uur waren we er (eindelijk) . Het ging ze verbazingwekkend goed af. Ze hebben de helft van de rit geslapen. Wat een rust in die auto zeg! Niet verkeerd want de volgende helft hadden ze continu mama’s entertainment nodig.

De eerste paar dagen was het heerlijk fris in de ochtend, heel fijn na dat tropische weer van Nederland. Zo konden we dus fijn onze nieuw geshopte Bobo Choses items uit de kast trekken. Lekker rondrennen over de veranda , doe mij er zo één in Nederland! Foto’s maken was nog nooit zo makkelijk haha!

FREE’S TOP 25 FAVO KINDERKLEDING MERKEN

Ik vond deze trui met always / never zo tof, dat ik hem graag voor beiden  in de kast wilde hebben. Ik was íétsje laat met bestellen, (lees , 15 minuten na de lancering) en ik kon hem bijna niet meer vinden. Oh die gekte rondom de nieuwe collecties he, en ik doe er gewoon aan mee. Gelukkig heb ik ze nog in een Zweedse webshop kunnen bestellen. Ze hadden hem beter naar ons vakantieadres kunnen sturen, dat was een stukje dichterbij.

Voor nu genieten we hier nog even, voordat we over een paar dagen verder rijden naar de andere kant van Denemarken. Welke Bobo items staan er nog op jullie wish lists?

Je shopt de trui van Bobo Choses hier

Klik hier om de trui van Bobo Choses te shoppen

Vorige blog van Rosanne gemist? Klik hier

Meer kinderkleding inspiratie vind je hier

Tags: ,

Plaats een reactie