BOBO CHOSES SNEAK PEEK


Bobo Choses is één van die merken waar ik zó ontzettend dol op ben. Ik was dan ook reuze benieuwd naar hun nieuwe collectie. Een sneak peek is natuurlijk maar een sneak peek – er is nog zoveel wat we niet weten – maar duidelijk is, dat de originele racefietsen van de zomercollectie zijn vervangen door hippe sterretjes. De sterren trend hoeven we nog lang niet af te schrijven en daar ben ik eerlijk gezegd best blij mee. Ik hou van sterren. Zeker bij kids.

Bij het zien van deze foto’s krijg je zomaar ineens een herfst gevoel 😉 – terwijl een tikje retro – of mag ik zeggen een piep klein beetje alternatief, ook wel toepasselijk zijn. Maar wat ik al zei, er is nog zoveel wat we niet weten.

Bobo Choses, wij zijn er klaar voor!

Bobo Choses_nieuwecollectie_1

Bobo Choses_Winter_2012/13

Bobo Choses_Winter_2012/13_1

Bobo Choses_Winter_2012/13-2 Bobo Choses_Winter_2012/13

Bobo Choses_Winter_2012/13-4
www.bobochoses.com

Bobo Choses shop je bij Little Sahou.nl  (er is nu nog flinke SALE op de zomercollectie)

 

 

Wat is jouw eerste indruk van deze collectie?

 

 

 

Tags: , ,

0 Reacties

Plaats een reactie