KENNEN JULLIE DIT SCANDINAVISCHE MERK AL?


KENNEN JULLIE DIT SCANDINAVISCHE MERK AL?

Door Rosanne:

We vertrekken bijna op vakantie! Bijna , bijna , bijna! De laatste dingetjes regelen en dan vertrekken we voor twee weken.

Ik hou er zo van, een poosje leven in een andere omgeving. Als ik m’n zin zou doen zou ik zo voor een paar maanden vertrekken. Wakker worden ergens op een steenworp afstand van het strand, verse broodjes halen bij de plaatselijke bakker. Om vervolgens de hele dag van alles, maar eigenlijk ook niks te doen. Tenen in het zand en elke avond een wandeling op een nieuw plekje vlak voor bedtijd.

Oh wacht. Inkomsten zijn ook niet geheel onbelangrijk. Daar gaat m’n droom. Geeft niet, alles hebben maakt zéker niet gelukkig. Die twee weken, daar kunnen we voorlopig zeker op teren!

Ik kreeg gisteren nog een leuk pakketje binnen, geheel onnodig met deze tropische temperaturen maar wel leuk. Aangezien het weer in het land waar wij naartoe gaan iets koeler kan zijn dan hier in Nederland, gaat de inhoud tóch mee in de tas. Kijken jullie mee?

Papu stories heeft de eerste drop van de nieuwe herfst / winter collectie online! Mijn keuzes deel ik hieronder met jullie. Uiteraard ook met een paar outfitjes!

Klik hier om naar de webshop van Papu te gaan

Klik hier om naar de webshop van Papu te gaan

Wat vind jij van deze nieuwe collectie? En de nieuwe outfit van de boys?

 

Plaats een reactie