DIT IS DE NIEUWE TRUI VAN JORIS


DIT IS DE NIEUWE TRUI VAN JORIS

Door Ella:

Temperaturen boven de 30 graden, ik vind het heerlijk! Het enige nadeel is dat we niet veel verder kwamen dan het zwembad in de achtertuin of het strand, zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen. Nu de temperaturen onder de 30 graden zijn wordt het toch tijd om ook andere leuke dingen te ondernemen, Joris heeft tenslotte toch vakantie!

Zo gingen we in plaats van de gebruikelijke avondduik aan het strand nu een keertje naar het bos. Joris vond het geweldig want hij heeft een grote hobby, takken verzamelen! Het is al meerdere keren voor gekomen dat wij met z’n tweetjes naar het bos gingen met de auto van papa en terugkwamen met een kofferbak vol takken die Joris met de beste bedoelingen voor papa had verzameld. Als papa dan aankomend op zijn werk de kofferbak open deed had hij een leuke verrassing 😉

Om te voorkomen dat het hele huis, tuin en auto’s vol liggen met takken hebben we Joris verteld dat de grote takken in het bos moeten blijven want dit worden bomen. Hij is nu nog op een leeftijd dat hij dit leugentje om bestwil nog gelooft, dus alle grote takken die hij tegenkomt pakt hij op en daar zoekt hij vervolgens een mooie plek voor in het bos zodat er weer een boom groeit!

Bijkomend voordeel van het wat koelere weer is natuurlijk dat ik even Joris zijn nieuwe trui bij hem aan kon passen zonder dat het zweet direct op zijn ruggetje stond. Want hoewel de zomer nog heel lang door mag gaan is het toch ook wel heel leuk om de nieuwe collecties even te passen.

Dit keer werd het deze te leuke ridder trui van CarlijnQ, dit vind ik dus echt een Joris trui! En kijk die leuke kniekousen er ook bij, deze zijn van dezelfde nieuwe collectie.
Om het toch een beetje zomers te houden een korte broek eronder van Lotiekids en natuurlijk weer de vertrouwde All Stars, dit keer in het wit!

Wat vind jij van de outfit van Joris?

  1. Sweater CarlijnQ
  2. Sokken CarlijnQ

FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

  1. Sweater CarlijnQ
  2. Sokken CarlijnQ

Heb jij de nieuwe collectie van CarlijnQ al gezien?

Tags: ,

Plaats een reactie