BOBO CHOSES | DE NIEUWE TRUI VAN MARE


“Sometimes you win, sometimes you learn.” Winnen of verliezen, het maakt eigenlijk niet uit, zolang je maar plezier hebt! Want plezier hebben in wat je doet dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. En wanneer heb je het meeste plezier? Juist, als je je goed voelt en lekker in je vel zit. En een toffe outfit helpt daar natuurlijk heel goed bij.

Deze nieuwe sweater van Mare uit de collectie van Bobo Choses is ook echt zo’n item die je op talloze manieren kunt combineren. De unisex sweater combineer je zowel stoer als girly en de mooie diep groene kleur mag dit seizoen ook niet in de kast ontbreken. Mare draagt haar nieuwe sweater op een vrolijk print hemdje – ook van Bobo Choses – en een zomers streep rokje van Vingino. De combinatie van de verschillende printjes en patronen geven de outfit een speels en verrassend effect. Laat het lekkere weer maar komen, Mare is klaar om plezier te hebben met haar vriendjes en vriendinnetjes 🙂

Je kunt de sweater van Bobo Choses hier shoppen bij Littlefashionaddict

Klik hier om de trui van Mare direct te shoppen

Wat vind jij van Mare haar nieuwe trui?

Tags: , , ,

Plaats een reactie