MINI RODINI | DE NIEUWE SWEATER VAN AIMEE

Door Sophary:

Alhoewel de koude winterdagen nog moeten komen, hebben wij al een soort van ‘zomergevoel’ als het gaat om kleding. Dat komt door al die kinderkledingmerken die hun lente en zomercollectie voor 2017 hebben gedropt. Van al die vrolijke kleuren krijg je automatisch de zomer in je bol!

En vooral van print, on print, on print … ik kan er echt geen genoeg van krijgen! Gelukkig Aimee ook niet, want we combineren graag samen alle printjes bij elkaar – en dan bijvoorkeur tijgerprintjes.

Aimee heeft vandaag haar poezenlegging gecombineerd met tijgerprintlaarsjes van Bycavalier en een vrolijke sweater met bloemenprint uit de nieuwe collectie van Mini Rodini. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt de sweater van Mini Rodini hier shoppen

cof cof cof cof cof

Klik hier om de sweater direct te shoppen 

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Aimee?

Tags: ,

Plaats een reactie