DE TÉ LIEVE BABY OUTFIT VAN JUNES

DE TÉ LIEVE BABY OUTFIT VAN JUNES

Door Alison:

Hi!

Oooohhhhh my dot! Ik kon het gewoon niet laten. Ken je dat gevoel? Ze noemen het ook wel liefde op het eerste gezicht. (gelukkig heb ik dit alleen maar met kleding)

Dit te schattige jurkje van de Zara met stipjes kon ik afgelopen week echt niet laten hangen. En met dit mooie weer trek je toch ook iets luchtigs en makkelijks aan? Fijn excuus dus om mee thuis te komen. Ik vind het zo nu en dan met deze leeftijd (9 maanden) ook wel erg lastig. Junes is nu namelijk ook zo lekker charmant, wat een geklieder.  Ik blijf de kleine smeerkees maar verkleden. Scheelt dat het zo mooi weer is en ze nu grotendeels van de dag in haar luier rond kruipt. Afgelopen week hadden we weer zo’n smelt momentje. Junes die lekker zat te smikkelen en vervolgens papa en mama aankijkt. Haar vieze handjes die langzamer hand in haar gezicht terecht kwamen. Zie je het al voor je? Junes haar eerste woordje is dan ook makkelijk te raden. Bah, volgens Junes is alles bah.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes

Je shopt het jurkje hier bij Zara

Je shopt het jurkje hier bij Zara

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Junes? Tip deze blog ook aan je vriendinnen via de roze Whats-app share button hier links onder!

Meer baby outfit inspiratie vind je hier

Plaats een reactie