JORIS IN GAVE SWEATER MINI RODINI


JORIS IS GAVE SWEATER MINI RODINI

Door: Ella

Joris gaat sinds kort naar school! De peuterschool wel te verstaan, 2x 3 uurtjes per week. Dit was in het begin voor ons beiden best een beetje wennen. Joris gaf aan dat hij mama best wel een beetje mistte als hij op schooltje was en dat was natuurlijk andersom ook zo.Gelukkig zijn we nu een paar weken verder en begint hij het steeds leuker te vinden! Hij komt thuis met mooie tekeningen, heeft zijn eerste Vaderdag cadeau geknutseld, waar hij echt zo trots op is en heeft van alles te vertellen als hij uit school komt. Hij noemt het inmiddels zelfs liefkozend “mijn schooltje”.

En stiekem vind ik het toch ook wel heel erg leuk zo’n schoolgaande peuter die weer van alles nieuws leert en ontdekt. Nou vroeg ik mij wel af, hoe doen jullie dat met kleding als ze naar school gaan, hou je daar rekening mee? Dus bijvoorbeeld geen nieuwe kleding of duurdere kleding? Ik doe tot nu toe gewoon alles aan, en hij komt eigenlijk iedere keer zonder kleerscheuren of noemenswaardige vlekken thuis! Kan me voorstellen dat dit verandert als ze hele dagen naar school gaan.

Onderstaand outfit vind ik zelf heel erg leuk voor een “schooltjesdag”. Trui is van Mini Rodini en deze vind ik heel erg  leuk voor een wat koudere zomerdag, de kleur is echt zo mooi! Het broekje is van Maed voor Mini, is heerlijk luchtig en van boven zit er elastiek in dus ook gewoon heel makkelijk en zit volgens mij ook echt heerlijk! Als schoenen onze grote favorieten, All Stars! Passen overal bij en zo leuk voor de zomer!

Tot volgende week!

Je shopt de sweater van Mini Rodini hier

Shop de sweater van Mini Rodini hier direct

Vorige blog van Ella gemist? Lees ‘m hier

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Judith
    Posted 27 juni 2018 10:57 0Likes

    Hier wel wel speciaal school plankje in de kast. Helaas al wel een paar keer met onuitwisbare vlekken en gaten thuis gekomen. En dan vooral die akelige akelige bellenblaas. Kadotje of een dagje lekker weer..altijd doemt het bellenblaasmonster weer op. Vlekken die je bij thuiskomst niet ziet maar als ze uit de wasmachine komen… is het kledingstuk niet meer te redden.

Plaats een reactie