DE TWINNING OUTFITS VAN JULIE & PHILEINE

DE TWINNING OUTFITS VAN JULIE & PHILEINE

Door Renske:

En zo hop is onze vakantie weer voorbij! Maar man wat is dat toch fijn! 2 weken genoten van zon, zee, strand zwembad etc en met name van 24/7 tijd met het gezin waarbij helemaal niets hoeft en (bijna) alles mag.
Nu weer terug in het land maar met deze zomer is dat ook zeker geen straf, we konden gelijk door naar het strand! En we zijn alweer aan het aftellen want volgende week is het groot feest bij ons thuis! Eerst is Julie jarig, 2 dagen later ben ik zelf jarig en weer 2 dagen later vieren we de verjaardagen van alle 3 de kids samen nog eens goed over. Phileine was namelijk vlak voor de vakantie jarig en Beau z’n derde verjaardag viel middenin onze vakantie.En bij verjaardagfeestjes horen party outfits! Voor de meisjes heb ik weer een nieuwe panterjurkje aan hun collectie toegevoegd. Want nee die worden we nooit zat en als je er eentje vindt met een perfect printje en ruches waarvan het model top is EN deze ook nog budget is, dan hoef je geen twee keer na te denken toch?

Ik vond ‘m bij Next en van dit printje hebben ze nog meer leuke items in hun nieuwe collectie dus zeker even een kijkje nemen! We hebben het jurkje op vakantie al even getest en ik kan niet wachten tot ze ‘m op het aankomende feest weer samen aan hebben. Julie en Phileine dragen ‘m hier met hun nieuwe sneakers die al even in de kast lagen te wachten tot de voetjes gegroeid waren maar ook deze kunnen aan volgende week. Let the party begin!

Wat vind jij van onze party outfits?

Het jurkje shop je hier

Wat vind jij van de twinning outfits van Julie & Phileine?

2 Reacties

 • door Nicole
  Posted 9 augustus 2018 09:41 0Likes

  Hi,

  Superleuke outfit!! Echt zo’n leuk printje! Maar hoe vallen de jurkjes? Ik had het blousje ervan besteld, maar die viel zo ontzettend klein! Ben benieuwd.

  Groeten Nicole

 • door charissa
  Posted 13 augustus 2018 15:53 0Likes

  Super leuke combi!! Zeker met de Nike sneakers erbij! Mag ik vragen waar je de sneakers vandaan hebt? Ik vind het heel leuk voor mijn dochter

Plaats een reactie