DE TWINNING OUTFITS VAN PHILEINE EN JULIE!

DE TWINNING OUTFITS VAN PHILEINE EN JULIE!

Door Renske:

Jeetje wat is de maand mei lief voor ons! Na die heerlijke eerste zomerweek hebben we nu ook hele fijne temperaturen en dit weekend schijnt ook weer tropisch te worden! En tropisch weer betekent weinig / luchtige kleding!  Ik vind het bij de meisjes naast jurkjes ook heel leuk om in de zomer shortjes met topjes aan te trekken. Meestal zoek ik wat basic items qua tops en daarbij een aantal wat minder standaard varianten voor op de basic shorts.

Bij Tumble ‘N Dry kwam ik deze gestreepte tanktopjes tegen waarbij ik vooral voor de achterkant gevallen ben. Ik vind die gedraaide racerback namelijk helemaal leuk en net even anders. Op de voorzijde zit een motiefje en daarnaast een biesje met goud draad en kleine gouden steentjes.

Ik heb ‘m meteen voor beide meisjes gekocht zodat ze weer lekker kunnen twinnen. Ze dragen er allebei een denim shortje onder van Scotch R’Belle (Julie) en van de Zara (Phileine) en witte sneakers. Heerlijk zomers outfitje dat dit weekend wel aan kan denk ik! Is de garderobe van jouw meisje al summerproof?

 

Je shopt de top hier bij Tumble ‘N Dry

Je shopt de top hier bij Tumble ‘N Dry

 

Plaats een reactie