IT’S SWEATER WEATHER!

IT’S SWEATER WEATHER!

Hebben jullie een lekker weekend gehad? Ondanks de iets koelere temperaturen en de bewolking hier en daar veel buiten geweest? Een verkoelend dagje tussendoor is ook wel eens fijn. En dan hebben we het nog niet eens over het leukste onderdeel van dit weer gehad. Namelijk dat die gave kledingstukken die je al hebt gescoord voor het najaar nu al af en toe al gedragen kunnen worden. Oh yeah!

En met dit weer is er niks fijner dan een fijne sweater. Vandaag showen we je graag deze stoere sweater van Noah uit de nieuwe collectie van 4funkyflavours. Zoom zeker even in op de gave dragon print. Opvallend, maar niet té door de verschillende blauwtinten. En zoals je weet houden wij hier bij Kindermodeblog wel van een beetje ‘gelaagdheid’ Onder de sweater draagt Noah dan ook een blauw/wit gestreepte longsleeve van Scotch Shrunk om de outfit net wat meer body te geven. We hebben ‘m nu gecombineerd op een stoere light wash jeans, maar wij zien deze sweater ook al gecombineerd op een toffe donkerblauwe of zwarte pantalon. Mix & match!

En top outfit voor de wat koelere zomerdagen zoals vandaag en zéker een aanrader voor het najaar. Heb jij al veel nieuwe collectie geshopt? En heb jij de nieuwe wintercollectie van 4funkyflavours al gezien? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt de sweater hier bij 4funkyflavours in de webshop

Klik hier om de sweater te shoppen bij 4funkyflavours

Wat vind jij van de stoere outfit van Noah?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

FREE’S TOP 25 KINDERKLEDING MERKEN

Tags: , ,

Plaats een reactie