NAME IT | OUTFIT LOÏS


Hadden wij jullie al verteld dat wij dol zijn op sweaters? 😉 Over het feit dat sweaters ideaal zijn voor het hele seizoen en dat ze echt niet mogen ontbreken in de garderobe van je kind gaan we het niet meer hebben! Wel willen we deze zomerse en exotische sweater van Loïs graag met je delen! Want het printje is helemaal volgens de laatste kindermode trends. Felle kleurtjes en een exotisch printje gecombineerd in een fijne sweater! De sweater is van Name it en is gemakkelijk te combineren door de frisse witte basis kleur en zorgt voor wat vrolijkheid op grijze en regenachtige dagen als vandaag. Lois draagt haar sweater op een lichte ripped jeans van de Zara. Een ideale outfit voor het voorjaar als het ons vraagt! En Lois kan er heerlijk in op pad om lekker te gaan spelen met haar vriendinnen! Have a fashionable day!

Je kunt de sweater van Name it hier shoppen

_MG_0364-48

_MG_0380-64

_MG_0351-35_1

_MG_0326-10

_MG_0437-118

_MG_0390-74

_MG_0416-98

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van de outfit van Loïs?

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie