DIT IS HET GAVE NIEUWE T-SHIRT VAN MILA!


Hey!
Ik ben op vakantie in Zeeland. Genieten jullie ook zo van onze geweldige zomer dit jaar? Warm he 🙂
Ik wilde al een tijdje een Levi’s T-shirt en toen ik op de camping mijn buurmeisje in zo’n shirt zag wist ik het echt helemaal zeker. Hebben! Vroeger droeg mijn moeder vaak Levi’s, dus was ze snel om toen we een dagje naar Middelburg gingen. Daar vonden we mijn perfecte combinatie: zwart met wit! Ik heb hem 2 maten (!) groter, zodat ik m lekker oversized én langer door kan dragen! Met dit weer combineer ik m lekker m’n denim short van de H&M. Net als vroeger helemaal in de broek gestopt, haha! Maar dat is weer in schijnt 😉
Een top vakantie outfit!

Kus Mila

  1. T-shirt Levi’s
  2. Short H&M

  1. T-shirt Levi’s
  2. Short H&M

Tags:

1 Reactie

  • door Mama
    Posted 6 augustus 2018 07:50 0Likes

    Goed dat je me hebt overgehaald Miel 😉 Kus mam

Plaats een reactie