10X GAVE ITEMS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN


10X GAVE ITEMS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Heb jij de blog over het nieuwe kinderkleding merk Maki Blush al gezien? – Lees ‘m hier – Een nieuw kindermode merk van Nederlandse bodem met een heleboel gave items in de collectie! Grafisch, fashionable en alle items hebben mooie (en verrassende) details. Voor jongens en meisjes en een groot deel van de collectie van Maki Blush is ook nog eens unisex. Extra fijn! Wij hebben 10 items uit de collectie voor jullie bij elkaar geshopt, maar er is meer! Dus neem zeker even een kijkje in de webshop. Items die heerlijk draagbaar zijn en die je goed kunt mix & matchen. Met elkaar, of met andere items in de kleding kast.

Voor welke combi ga jij? En welk items is jouw favoriet?

 

  1. T-shirt Maki Blush
  2. T-shirt Maki Blush
  3. Sweater Maki Blush
  4. Sweater Maki Blush
  5. Rok Maki Blush
  6. T-shirt Maki Blush
  7. Jurk Maki Blush
  8. Jurk Maki Blush
  9. Jurk Maki Blush
  10. T-shirt Maki Blush

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hieronder :).

Plaats een reactie