NIEUWE BLOGGER: MILA


NIEUWE BLOGGER: MILA

Door Mila:

Hoi! Ik heet Mila, ben 9 jaar en zit in groep 6. Ik heb twee zusjes; Lois van 4 en Ella van 2. Sinds dit schooljaar zit Lois bij mij op school. Superleuk! Als Ella 4 wordt, zitten we nog eventjes samen op school. Ik zit dan al in groep 8 en ga dan bijna naar het VO. Maar gelukkig duurt dat nog eventjes. Een ander leuk weetje is nog dat mijn opa de directeur is! Je snapt vast wel waarom ik het niet zo erg vind als ik naar het kantoor van de directeur moet 😉

Mijn hobby’s zijn; dansen (urban dance en Indiase dans), knutselen en te vloggen/bloggen. Verder vind ik het leuk om muziek te luisteren en films/series (op Netflix) te kijken, boeken te lezen, spelen met vriendinnen en gek doen met mijn zusjes. Sinds kort heb ik Instagram (@milag2008) en een eigen YouTube kanaal (didi Mila). Het zou leuk als je daar ook een keertje een kijkje neemt. En dan ga ik vanaf nu ook bloggen en soms misschien ook vloggen voor Kindermodeblog. En dat vind ik echt superleuk, ik hou namelijk ook heel erg van fashion en shoppen.

Zo kwam ik afgelopen weekend met mijn mama in de stad bij mijn favoriete winkel WonderForKids en zag daar een super leuke trui van 10Days. Hij is grijs en er staat in het wit ‘love’ op. Er zat ook een wit bloesje onder, dat zit er aan vast. Het lijkt op een trui met blouse, maar dat is het niet. Je krijgt dus twee voor de prijs van 1, wel zo leuk en makkelijk toch?! De trui zit erg fijn en ik droeg het met een zwartwit gestreepte legging van de Zara. Leuk om te dragen naar school, als je op visite gaat of als je gewoon lekker thuis aan het bankhangen bent.

Je shopt de broek hier & de sweater hier

Je shopt de broek hier & de sweater hier

Wat vind jij van deze outfit?

1 Reactie

  • door Janice
    Posted 28 januari 2018 20:56 0Likes

    Yes! You did it! Trots op je lieffie ?

Plaats een reactie