HET NIEUWE SHIRT VAN JULIAN


Door: Nathalie

Ons middelste zoon Julian is een kleine Freek Fonk. Hij vindt dieren geweldig en vooral insecten. Iedere zomer struint hij met zijn bakje langs de struiken voor spinnen, kevers, lieveheersbeestjes, pissebedden en andere insectachtige. Hij is nergens bang voor en pakt alles beet. Zelfs de zoetwaterkreeften die hier in de sloten leven waar ik zelf dan toch echt een stapje voor achteruit doe is hij niet bang voor. Toen ik dit t-shirt op de site van H&M tegenkwam kon ik hem dan ook niet laten liggen. De kleur blauw staat Julian altijd geweldig aangezien hij in tegenstelling tot zijn broers echt wel een wit kindje is waardoor hij niet alles kan hebben. Daarnaast is Julian ook echt een jongen. Geen dag komt hij zonder gaten, vieze knieën, schrammen of blauwe plekken thuis. Uiteraard geen probleem, maar voor hem koop ik dan ook echt niet zulke dure kleding. Hij krijgt veel door van zijn broer, maar hij krijgt nu wel de leeftijd dat hij ook echt af en toe zelf wat nieuws wil…en dat begrijp ik heel goed. Dit t-shirt was dan ook perfect voor deze boef en in combinatie met een stoere korte broek van de Hema met een lichte vissenprint staat dit hem lekker fris. Stoere sneakers van Hummel eronder en hij kan weer op insectenjacht. Wat vinden jullie van zijn outfit?

Je kunt via deze link shoppen bij de H&M

Klik hier om direct te shoppen bij H&M

Wat vind jij van het stoere shirt?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie