SUMMER SALE MIX & MATCH

SUMMER SALE MIX & MATCH

Summer is here to stay! Yes, als we de voorspellingen mogen geloven blijft het tot zeker eind augustus volop zomer in NL. Of we daar blij mee zijn? Jazeker! Wat is het genieten met dat zonnetje op ons bol. En daarom delen we graag nog wat summer (sale) inspiratie. Want ja, waarom niet?

Dit jasje van Elle hebben we ja al eerder laten zien op Kindermodeblog en deze topper verdient het zeker om nog een keer gecombineerd te worden. Elle draagt ‘m op een panter print top – favorite – en een stoere baggy jeans. Slippertjes eronder en gaan! En het leuke, alles is in de sale!!

Wat vind jij van deze outfit combi? Ook iets voor jouw dochter?

  1. Jas Billieblush
  2. Top Vingino
  3. Slippers Maison Mangostan

  1. Jas Billieblush
  2. Top Vingino
  3. Slippers Maison Mangostan

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Plaats een reactie