DIT IS DE NIEUWE COLLECTIE VAN BANG BANG CPH

DIT IS DE NIEUWE COLLECTIE VAN BANG BANG CPH

Één van onze favoriete periodes van het jaar is toch wel het beurzen seizoen. Dan mogen we weer alle toffe kindermodebeurzen af, zoals bijvoorbeeld CIFF Kids en Pitti Bimbo. We krijgen daar dan alle nieuwe collecties van de merken te zien, en spotten we trends en nieuwe merkjes. Voor ons, met onze kindermodeharten, is dat natuurlijk een geweldige tijd. Maar, één groot nadeel is, al dat moois wat we daar zien, mogen we nog niet met jullie delen, en dat is natuurlijk wat we het allerliefst doen. Daarom zijn we misschien nóg wel net even enthousiaster als het tijd is voor de lancering van alle nieuwe collecties voor het komende seizoen, want dan mogen we eindelijk al dat moois met jullie delen. En hoewel de mussen nog van het dak vallen van de hitte, zitten wij bij Kindermodeblog al enthousiast door alle herfst en wintercollecties heen te scrollen, want langzaam maar zeker komen die nieuwe collecties nu online! Zo ook de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen, en wauww! wat is de nieuwe collectie weer te gek!

Quirky & Contrasten
Één van Kindermodeblogs all time favourites is toch wel Bang Bang CPH. De quirky stijl, de toffe details en creatieve, aparte prints passen helemaal in ons straatje. Ook dit seizoen stelt Bang Bang niet teleur, en zit de collectie weer vol met aparte, toffe items! Het ‘healthy’ thema dat we bij veel merkjes terug zien is ook bij BangBang terug te vinden. Bijvoorbeeld in de coole bananenprint of kersenopdruk. Verder hebben de zwanenbretels een nieuwe jasje gekregen én zien we weer wat ruffles en metallics terugkomen in de collectie. Met de kniekousen met kattenprint of maillots met oog opdruk op de knieën maak je iedere outfit helemaal af. Fluffy opdrukken in combinatie met stoere grijze sweatstof of de schattige zwanenbretels in combinatie met een stoere flared pants geven deze collectie de ultieme combi tussen stoer, schattig én super hip! In welk item gaan jouw kids straks de show stelen op het schoolplein?

Klik hier om naar Bang Bang Copenhagen te gaan

MIJN TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

Klik hier om naar BangBang CPH te gaan

Wat vind jij van de nieuwe wintercollectie van Bang Bang Copenhagen?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie