BANG BANG COPENHAGEN SUMMER 17 COLLECTIE


Waar we net zijn bijgekomen van de hebben hebben hebben gevoel bij het zien van de ene nieuwe collectie die is uitgeleverd, staat de volgende al weer voor de deur! Ons hoor je niet klagen, want wat is het toch leuk om al die nieuwe kinderkleding te zien!

Deze week is zo ook de nieuwe zomercollectie van het Deense kinderkleding merk Bang Bang Copenhagen uitgeleverd. En zoals we van Bang Bang Copenhagen gewend zijn staat ook de nieuwe collectie in het kader van fun! Toffe items, kleuren combinaties, prints en materialen. Het leven is een circus en Bang Bang Copenhagen weet ons keer op keer weer te verrassen met de creatieve en eigentijdse kinderkleding collectie.

Super fijn aan de kinderkleding van Bang Bang Copenhagen is dat de kleding lekker zacht aanvoelt en kinderen zich er fijn in kunnen bewegen. Dit in combinatie met de waanzinnig gave prints en kleuren maakt de nieuwe collectie wederom een topper.

Heb jij al iets gespot in de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen? En wat vind jij van de nieuwe collectie? Leuk als je het ons laat weten!

Je kunt de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen shoppen via deze link

unspecified-5 unspecified-3 unspecified-6 unspecified-7 unspecified-11 unspecified-15 unspecified-16 unspecified-14 unspecified-12

Klik hier om direct de nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe zomercollectie van Bang Bang Copenhagen?

Tags: , ,

Plaats een reactie