DE FAVO BOBO CHOSES SWEATER VAN ELLA!


DE FAVO BOBO CHOSES SWEATER VAN ELLA!

Door Ella:

Ik moet eerlijk bekennen dat al die mooie kinderkleding de afgelopen week een beetje in de kast is blijven liggen. Het zwembad staat op in de tuin en na het eten gaan we nog even afkoelen aan het strand, waar ook weer gezwommen wordt.

Aangezien dit geweldige weer ook nog eens in de vakantie valt en we dus niks hoeven, zal je begrijpen dat Joris van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in zijn zwembroek rondloopt! Natuurlijk komt hij deze periode ook veel te laat op bed -zoals veel kindjes vermoed ik-, maar gelukkig kan hij goed tegen de warmte, dus ondanks de hitte op zijn kamertje slaapt hij prima. Daarbij is het is ook nog eens een uitslaper!

Ondanks het mooie zomerweer heb ik zoals jullie vorige week al hebben gezien al wat mooie items van diverse merken voor de herfst en winter gekocht. Vorige week had Joris al zijn nieuwe Bobo Choses trui met auto’s aan, deze is echt zijn favoriet. Deze week weer een trui van Bobo maar nu mijn favoriet, de rode Yes No. Ik vind de kleur geweldig bij Joris en kon het ook niet laten om de fantastische sokken met Yes en No erbij te kopen!

Gestreepte broekje is van de Zara en als schoenen stoere zwarte Vans eronder, die zijn gewoon overal leuk bij! Zijn jullie ook al herfst- en wintercollectie aan het shoppen ondanks dat het 30 graden is?

Je shopt de sweater van Bobo Choses hier 

Je shopt de sweater van Bobo Choses hier 

Nieuwe NL kinderkleding collectie gelanceerd, bekijk ‘m hier

 

Tags: ,

Plaats een reactie