TUMBLE ‘N DRY NIEUWE WINTER COLLECTIE


TUMBLE ‘N DRY NIEUWE WINTER COLLECTIE

In je zomer outfit de nieuwe wintercollecties bekijken en shoppen? Yes, it’s that time of the year again. Ze zomer houdt hier in NL lekker aan, maar ondertussen worden de eerste kinderkleding collecties voor komende winter gelanceerd. En ook bij het baby- kinder- en tienerkleding merk Tumble ‘N Dry kun je weer helemaal los gaan.

Tumble ‘N Dry – wie kent en heeft dit NL kinderkleding merk niet – heeft de wintercollectie gelanceerd en die is hebberigmakend. Super draagbaar, betaalbaar, van goede kwaliteit en zeker ook volgens de laatste kindermode trends. Kledingstukken die je eindeloos kunt mix & matchen en waar je zeker weten het hele seizoen plezier van gaat hebben. Te schattige items voor de allerkleinsten en stoere fashionable items voor de teens. Bij Tumble ‘N Dry zit je helemaal gebakken als je kids in verschillende leeftijdscategorieën hebt.

FREE’S TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN

Heb je deze outfit combi op Instagram al gespot waarin wij een aantal kledingstukken uit de nieuwe collectie hebben gemixt & matcht?  Soon more, veel meer outfit combinatie ster inspiratie. Maar voor nu, laat je lekker inspireren door de collectie beelden en succes met kiezen 😉

Laat ook zeker even weten wat jij van de nieuwe wintercollectie van Tumble ‘N Dry vindt. Welke items springen er voor jou helemaal uit? En heb je hippe vriendinnen die ook helemaal gek zijn op dit merk? Deel deze blog dan super gemakkelijk via Whats-app. Hoe? Links onderaan deze blog via het roze Whats-app icoontje. Simpel he?!

Klik hier om de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry te shoppen

Klik hier om de nieuwe collectie van Tumble ‘N Dry te shoppen

Heb jij de nieuwe collectie al in real life gezien?

Meer nieuwe collectie inspiratie vind je hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie