DE NIEUWE COLLECTIE SOFT GALLERY IS TE GEK

NIEUWE COLLECTIE SOFT GALLERY

Dat we bij Kindermodeblog niet vies zijn van een printje, dat wist je natuurlijk al wel. Met een lekker printje vrolijk je iedere outfit lekker op. Van een lekker panterprintje of een grafische print tot een grote statement opdruk of een all-over print van iets realistisch, het kan en mag allemaal. Je eerste ingeving is misschien om een print te combineren met rustigere of effen items, maar als je het ons vraagt mag print op print ook gewoon. Dat is nou juist zo leuk aan kindermode, maar eigenlijk ook bij de volwassen mode, als jij het mooi vindt, dan kan en mag alles! Met print op print creëer je juist een unieke, funky look, en daar worden we vrolijk van. De nieuwe collectie van Soft Gallery zit ook weer vol met prints, van de coole pre-fall capsule collectie tot de volledige herfst/winter collectie, ze hebben bij Soft Gallery niet ingehouden! Kijk je mee?

Soft Gallery x Felicity Marshall
Dit jaar is er in samenwerking met Felicity Marshall een pre-fall capsule collectie gelanceerd. Felicity is een illustrator uit Londen, en dat is zeker wel te zien aan de items. De ‘gewone’ AW18/19 collectie heeft veel oriëntaalse invloeden, en daar is bij deze capsule collectie zeker rekening mee gehouden. Basic witte items met losse pasvorm worden opgesierd door prachtige oriëntaalse prints. Ook de ‘healthy’ trend zie je terugkomen in de capsule collectie, met hier en daar een appel of tros druiven verwerkt in de prints.

Oriëntaalse inspiratie
De primaire AW18/19 collectie zit ook vol van de oriëntaalse invloeden. Hier en daar letterlijk, zoals bijvoorbeeld een prachtige waaier print, figuurtje in kimono en super cute jurkje met bloesembomen print. Maar er zijn ook items waarbij de oriëntaalse invloed wat minder letterlijk is doorgevoerd. Zo zijn er een paar items met een grafische print die heel Aziatisch aan doet, en zijn andere prints geïllustreerd in oriëntaalse stijl. Verder zit de collectie vol met prachtige details zoals ruffles, subtiele verticale strepen langs de zijkant van leggings en een strikje of touwtje hier en daar. Welke items ga jij shoppen straks? Laat je ons in je reactie hieronder weten wat je favoriete items uit de nieuwe collectie van Soft Gallery zijn?

Klik hier om naar Soft Gallery te gaan – en klik hier om Soft Gallery in NL bij Kixx Online te shoppen

Klik hier om naar Soft Gallery te gaan – en klik hier om Soft Gallery in NL bij Kixx Online te shoppen

TOP 25 FAVORIETE KINDERKLEDING MERKEN VAN FREE

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie