DIT PAK IS EEN MUSTHAVE VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

DIT PAK IS EEN MUSTHAVE VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Heb je eerder deze week de blog gelezen waarin we je de nieuwe wintercollectie van het Nederlandse baby- en kinderkleding merk 4funkyflavours tippen? Daarin lieten we je al weten dat we jou graag willen inspireren hoe je dit gave merk kunt combineren. So, here we go! Vanavond delen we graag de outfit van Mare met je!

Misschien dat jij deze blog leest vanaf je vakantie adres ergens in Zuid Europa? Of misschien geniet je van de waanzinnige zomer hier in NL? Wat ‘t ook is, of wat je ook aan het doen bent, dit gave pak uit de nieuwe collectie van 4funkyflavours moet je zien! En eigenlijk ook meteen shoppen. Want dit pak is unisex en daarom ook te gek voor je zoon! Tip.

Nou goed, de outfit van Mare dus. Wij worden er helemaal vrolijk van. En het leuke van dit pak is dus, dat je ‘m op heel veel manieren kunt combineren. Super stoer, maar ook heel girly met bijvoorbeeld een blousje eronder. Wij hebben ‘m hier gestyled met onze all time favourite leopard print. En om de hele outfit -of überhaupt een outfit in het algemeen – nog net even iets meer body te geven draagt Mare onder het panter print T-shirt  van MarMar een wit kraagje. Met een leuke knipoog als borduursel 😉 Een paar sneakers eronder en Mare is ready to go!

Wat vind jij van deze combi? En dit gave pak van 4funkyflavours? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt het pak hier in de webshop van 4funkyflavours

Je shopt het pak hier in de webshop van 4funkyflavours

Wat vind jij van Mare haar nieuwe pak? En de outfit combinatie? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: ,

Plaats een reactie