DE NIEUWE ZOMER MUSTHAVE VAN PHILEINE

DE NIEUWE ZOMER MUSTHAVE VAN PHILEINE

Door Renske:

Ik weet niet of ik de enige ben, maar dit weer is dus helemaal niks voor mij. Totaal niet voor gemaakt! Ik hou niet van schaatsen en van sneeuw in Nederland kan ik ook niet genieten. Ik ben wel altijd op wintersport geweest vroeger maar in mijn herinnering was het altijd mooi weer en niet extreem koud. Respect voor al die mensen die nu met min zoveel op de piste staan of hele dagen op natuurijs gaan schaatsen met hun kinderen. Ik ben gister lekker binnen gebleven. Dat schaatsen probeer ik wel een keer als ze iets ouder zijn:)

En dus kijk ik nu extra verlangend uit naar het warmere weer en deel ik vandaag gewoon een hele fijne zomer musthave. Een tijdje terug was ik bij Kids Department, een van de weinige echt leuke kinderkledingwinkels die hier in de buurt zit. Nou ja ik moet er 20 min voor in de auto maar dat is het waard! Af en toe door al het moois heen lopen is toch anders dan er langs scrollen. Bij het zien van dit zalmroze jurkje met flamingo’s van Little Indians was ik op slag verliefd en moest ik gelijk aan Phileine denken. Soms heb je gewoon meteen een beeld ergens bij en ik ben sowieso fan van dit merkje en weet dat het mooi blijft. De keus was dus snel gemaakt! Eenmaal thuis zat het jurkje haar ook meteen als gegoten en wilde ze ‘m eigenlijk niet meer uit. Helaas moeten we dus nog even wachten maar he, dan heb je iets extra’s om naar uit te kijken!

Ben mij wel een liefhebber van dit winterweer?

Je shopt het jurkje via deze link

Klik hier om het jurkje te shoppen

Plaats een reactie