KINDERSCHOENEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN


KINDERSCHOENEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Het voorjaar zit er weer aan te komen en dat betekent lekker weer, buitenspelen, nieuwe kleding en nieuwe kleding- en schoenen collecties. Alle winterkleding kan de kast uit en de voorjaarscollectie kan er weer in. Afgetrapte schoenen kunnen in de vuilnis bak en nieuwe, mooie, kleurrijke schoenen kunnen weer aan de voeten. De lange zoektocht naar goede en fijne kinder schoenen (die niet snel kapot gaan) gaat weer beginnen.

De nieuwste schoenen collecties voor het voorjaar worden langzaam ook allemaal uitgeleverd. En eerder hebben we jullie al een tipje van sluier gegeven wat betreft de nieuwste kinder schoenen trends. Komend zomerseizoen zien we veel pastel kleuren, ook in schoenen. Van licht roze tot aan baby blauw, geel en poedertinten. In het winterseizoen zag je vooral veel velvet in de kleding voorbij komen, maar in het voorjaar ga je deze trend ook steeds meer terug zien in schoenen. Van roze tot aan donker groen velvet, wie zien het allemaal voorbij komen. Ook voor jongens super stoer trouwens.

Ook zien we de sportieve look voorbij komen. De gympen en sneakers worden weer uit de kast getrokken voor een sportieve look. Maar komend seizoen zien we hier vernieuwing in de keuze voor materiaal en kleur, die nog beter op deze trend aansluiten. Het geeft vaak een stoere look en het is ook nog eens heel praktisch. Zo hoef jij niet elke ochtend te helpen met het aantrekken 😉 Sneakers geven ook een goede voet steun waardoor kids er lekker op rond kunnen rennen. Natuurlijk mogen de sandalen niet achterblijven wanneer het zonnetje weer goed gaat schijnen buiten. Sandalen zijn lekker luchtig en zien er ook nog eens schattig en chique uit.

Schuurman-Schoenen heeft een groot assortiment aan kinderschoenen, maar ook voor jezelf en je man shop je hier schoenen voor het nieuwe seizoen. Genoeg keuze dus. Happy shopping.

 

Tags:

Plaats een reactie