DE ZOMERSE BABY OUTFIT VAN JUNES!


DE ZOMERSE BABY OUTFIT VAN JUNES!

Door Alison:

Hoe overleven jullie deze dagen? Wat een warmte. Ik houd ervan hoor, maar vind het nu wel echt even heftig. Wat trek je, je kindje op dit moment dan ook aan? Helemaal nu ze zo druk zijn met alles ontdekken. Alleen al in haar luier heeft ze af en toe al zo’n zweetkoppie.

Afgelopen dagen hebben wij dan ook vooral lekker rustig aangedaan. Lekker buiten in de tuin, Junes fulltime in haar baby badje heerlijk te plonsen. Deze dagen heeft Junes dan ook vooral veel in alleen een luierbroekje rond gekropen. 1 dagje zijn wij toch ondernemend geweest. Junes haar tante had nog lekker een paar dagen vakantie en kwam een nachtje logeren. Omdat wij nog niet lang woonachtig zijn in Rotterdam is alles nog vrij nieuw. Met de tram zijn wij richting het centrum gegaan en konden het natuurlijk niet laten om te shoppen! Dit te leuke overslag blouseje heb ik dan ook nog op de kop weten te tikken in de sale bij de Zara . Heerlijk voor deze warmen dagen.

Oh en dan de nachten, hoe ervaren jullie dat? Zijn jullie kindjes nu door de warmte ook zo onrustig? Junes is echt een goede slaper, in de 9 maanden tijd hebben wij misschien 2x een gebroken nacht gehad omdat ze een keertje huilend wakker werd. Maar nu met deze warmte is er geen peil op te trekken. De ene keer wordt ze gewoon om 8 uur wakker, maar soms ook zomaar om half 6. En ik begrijp het dan ook hoor, helemaal klam van het zweet. Zelf slaap je ook niet lekker toch? En wat lastig, wat trek je nou voor de nacht aan? Vorige week was een luier broekje met een slaapzak prima. Maar deze week is het gewoon 30 graden bij ons boven. Dus dan alleen maar in een korte mouwen romper naar bed. Momenteel word ze dan ook gewoon weer om 8 uur wakker. GELUKKIG!

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt het blousje hier bij Zara

Je shopt het blousje hier bij Zara

Wat trek jij je kindje aan met deze warme temperaturen?

Benieuwd naar de vorige blog (en outfit) van Alison & Junes? Bekijk ‘m hier

Tags: ,

Plaats een reactie