DE STOERE OUTFIT VAN BABY JUNES!


DE STOERE OUTFIT VAN BABY JUNES!

Door Alison:

Hier zijn we weer! Summervibes to the max, zou je denken toch?

Afgelopen week waren de temperaturen in ons kikkerlandje weer lekker tropisch warm. Één dagje sprong er dan ook echt tussen uit.. zomaar opeens was het gewoon koud & nat. Sonny ook een dagje thuis dus niks weerhield ons ervan om toch lekker even met zijn 3tjes op pad te gaan.

Omdat wij sinds kort pas in Rotterdam zijn komen wonen vinden wij het super fijn om stukken te wandelen & zo beetje bij beetje de buurt te leren kennen! En het allerleukste, mama heeft al genoeg leuke kinderwinkeltjes in de buurt gespot! Dus papa pas maar op dat je niet failliet gaat. Door de frisse wind kon Junes eindelijk haar nieuwe sweatertje + broekje aan wat ik nog in haar maat in de sale heb kunnen scoren! En om het af te maken, haar teeee leuke stoere jackje van OUaPC (Once Upon a Pink Cloud) met haar naam erop gedrukt.

Eenmaal op de terug weg zijn we onder onze woning bij een super leuk koffietentje binnen gelopen. Ze hebben daar een trendy shop aan vast met allemaal leuke kinderboeken en frutseltjes. Erg kindvriendelijk en ook met een gezellige kinderspeelhoek. We zijn daar nog lekker even gaan zitten om een bakkie te doen en Junes tussen de kindjes geplant. Omdat ik nog geen baan heb en Junes dus nog niet naar de opvang gaat vind ik het daarom super belangrijk dat Junes wel contact heeft met andere kindjes. Junes die kruipt nu en voelt zich volgens mij dus mega stoer tegen over al die andere kids! Met haar puppy ogen pakt ze nu al ander kindjes in, al het speelgoed van de kindjes zijn niet meer veilig want ze pakt het gewoon al af, en ze komt er ook nog mee weg ook! Toch zijn wij wel ouders die haar nu al corrigeren, (wat klinkt dat woord heftig bij een baby van 9 maanden oud haha) en het speelgoed terug geven en haar iets anders geven om mee te spelen. (toch heb ik wel echt een binnenpretje hoor als ik haar zo op boevenpad zie gaan.)

Comfortabele kleding vind ik nu dan ook echt een must, als je als kleine wereld ontdekker al zoveel mee maakt!

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes

Je kunt het jasje hier shoppen

Je kunt het jasje hier shoppen

Wat vind jij van de stoere outfit van Junes?

Lees hier ook de vorige blog van Alison

Plaats een reactie