DIT BADPAK WIL JE HEBBEN!

DIT BADPAK WIL JE HEBBEN!

Door Renske:

Op dit moment zitten wij heerlijk even helemaal niks te doen op Gran Canaria. Voor de temperatuur hadden we niet weg hoeven gaan maar voor ruim 2 weken qualitytime met het gezin wel! En dat is toch wel echt het fijnste aan vakantie!

We zijn zondag aangekomen met een nachtvlucht waarop mijn beste vriendinnetje de stewardess was. Hóé leuk was dat! Julie heeft in een heuse stewardessen outfit geholpen met het karretje over het hele pad en alleen dat heeft haar vakantie al gemaakt volgens mij 🙂 Verder was die nacht vrij heftig en moesten we er we even van bijkomen. En dat betekent dus niks meer dan chillen, spelen, héél veel zwemmen en ijsjes eten. We love it!

Ik heb laatst al een blog gedeeld over een van onze nieuwste zwemoutfitjes maar wil jullie ook dit nieuwe badpakje voor de meisjes niet onthouden. Dit badpakje van Rumble zag ik en was meteen compleet in love. Lichtroze met all over tijgers op hakken, gouden bandjes met glittereffect en een superleuke pasvorm met de gekruiste  rug. En met dit weer kan je wel een extra exemplaar gebruiken toch?! Goed nieuws, hij is nu in de sale!

Je shopt het zwempak hier in de sale

Je shopt het zwempak hier in de sale

Hoeveel badpakken heb jij dit seizoen al geshopt?

 

Tags: , ,

Plaats een reactie