COOLE MEISJES WINTERJAS VAN GSUS


Eén van mijn favoriete winterjassen is deze lichtgroene meisjes winterjas van Gsus. Het is een jas met een frisse look en er zit een leuk – niet te opvallend- printje in. De meisjeskleding van Gsus heeft leuke stoere items en een voordeel vind ik dat niet iedereen hierin loopt. Deze stoere jas is gevoerd met knaloranje stof en is heerlijk warm. Seina draagt ‘m nu op haar witte sterretjes broek, maar deze jas combineer je echt overal mee. Aanradertje dus! Have a fashionable day….

Klik hier om deze jas te shoppen

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-19

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-24

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-26
Klik hier om bij Gsus te shoppen

Wat vinden jullie van deze jas?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: ,

Plaats een reactie