SIRA IN NIEUWE COLLECTIE CARLIJNQ


SIRA IN NIEUWE COLLECTIE CARLIJNQ

Door Martha:

Hoi allemaal!

Jullie hebben ‘m vast al wel voorbij zien komen. De nieuwe collectie van CarlijnQ. Ik vind hem práchtig! Alleen even serieus, met deze hitte moet je er gewoon nog even niet aan denken, dat je kinderen ooit weer een trui aan hebben. Maar ik weet wel zeker dat ze deze graag gaan dragen. De okergele met ruiten is een heerlijk zacht velvet stofje, ik ben er verliefd op. De ruitenprint vind ik supermooi, en leuk te combineren met allerlei andere printjes. En dan die vogels, ik vind de print op de broek/legging enorm tof, en de trui met de twee duiven staat ook zoooo leuk. Ik heb ‘m meteen maar voor Liva én voor Sira besteld. En misschien doe ik hem dan ook nog wel aan bij Elim. De kleuren en printjes staan qua kleur combinaties allemaal goed bij elkaar, en kunnen lekker door elkaar gedragen worden. Ik ben superblij met deze kleding. Krijg je toch gewoon zin in de winter.

Hier houden ze meestal niet zo heel erg van passen. Dus ik was een beetje bang dat dat not-done was, winterkleding passen terwijl je eigenlijk onder de tuinslang wilt. Maar toen dit pakketje binnenkwam waren ze helemaal enthousiast en wilden ze het gewoon meteen aan! Zo mooi vonden ze het alle drie. Nou ja, vooral Sira en Elim. Liva doet gewoon alles wat zij doen. En dit keer pakte dat dus goed uit. Meestal is dat anders ? Een foto maken was nog wel even een ander grapje, daar hadden ze dit keer niet zo’n zin in. Ach ja, that’s life! Ik was al blij met de pas sessie. En trouwens, Sira loopt al wel de hele dag in het rokje rond. Die kan perfect met dit weer!

Liefs Martha

  1. Sweater CarlijnQ
  2. Legging CarlijnQ
  3. Rok CarlijnQ

  1. Sweater CarlijnQ
  2. Legging CarlijnQ
  3. Rok CarlijnQ

Meer kinderkleding outfit inspiratie vind je hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie