CARLIJNQ DE NIEUWE PANTERLEGGING VAN JAELYN

Door Nienke:

Jaelyn is grote zus! (Voor degenen die dat nog niet mee gekregen hadden.) Haar zusje Lovy is geboren en Jaelyn is super trots en heel lief en zorgzaam voor haar zusje. We genieten volop van elkaar en doen het nog lekker rustig aan. Vooral veel thuis, knuffelen en wanneer Lovy slaapt gaan Jaelyn en ik vaak tekenen, kleien of spelletjes doen. Lekker kneuterig allemaal.

Maar ondertussen zijn er meer en meer nieuwe collecties uit van heel veel mooie merken. Zoals bijvoorbeeld de collectie van CarlijnQ. Jaelyn heeft model mogen staan voor deze collectie, dus stiekem hadden wij deze collectie vorig jaar november al gezien. Toen was ik op slag verliefd. Vooral op de panterprint. Want net als velen, ben ook ik gek op panterprint! Ik wist dus toen al dat ik minstens één item van deze collectie móest hebben. En aangezien Jaelyn inmiddels een zusje heeft en ik naast een zwak voor panterprint, een zwak voor twinning heb, heb ik dezelfde legging ook in het kleinste maatje besteld voor Lovy. Voor Lovy is hij nu nog een beetje te groot, maar ze groeit er gauw genoeg in. Ik zie d’r nu echt met de dag groeien lijkt het wel, dus dat komt wel goed. Jaelyn vindt ‘t ook helemaal geweldig om te twinnen. Dan straalt ze nog meer van trots, omdat ze “een tweeling” zijn. Van deze zelfde panterprint zijn ook super mooie longsleeves, jurkjes en rompers. Het was een beetje iene miene mutte, maar uiteindelijk heb ik voor de leggings gekozen omdat ik die het fijnst kan combineren met de kleding uit de kastjes van mijn meisjes. Ik vind dat je panterprint met onwijs veel andere prints en kleuren goed kan combineren, dus dat is altijd fijn. Want ik houd van variëren en steeds andere combinaties maken. Hebben jullie al wat gescoord van de nieuwe CarlijnQ collectie?

Je kunt de legging van CarlijnQ shoppen via deze link

Klik hier om de legging van CarlijnQ te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe legging van Jaelyn en Lovy?

Tags: , ,

Plaats een reactie