ISE IN ROK VAN BOBO CHOSES


ISE IN ROK VAN BOBO CHOSES

Door Joyce:

Ise heeft weer iets tè grappigs ontdekt. Veel kinderen zullen dit vast doen, het na doen van mama of papa. We liggen soms helemaal dubbel. Vanbinnen natuurlijk, we reageren bloedserieus;).

Volg Kindermodeblog hier op Instagram

Vanmorgen bedacht Ise dat pop en beer naar bed moesten. Ze vertelde in geuren en kleuren hoe ze dit ging aanpakken. Ze mochten nog heel even knuffelen en dan moesten ze naar bed. Nou, daar gingen ze dan. Ze werden liefdevol neergelegd en ingestopt. Ze kregen een kusje en er werd ze verteld dat ze maar lekker moesten gaan slapen. Ze deed de deur dicht. Na 5 seconden liep ze terug. ‘Ik wil je niet meer horen’. Dus.. ’Je gaat nu slapen’. Nog eens 5 seconden later liep ze nog eens terug .’Je moet goed luisteren’. Oef. Haha, daar hoorden we onszelf terug. Gelukkig beginnen wij pas met dit soort zinnen als ze al 20 minuten aan het feesten is in haar bed. Maar oh, wat is het hilarisch om jezelf zo terug te horen. Ze vraagt ook steeds vaker aan ons of wij naar bed willen en zij brengt ons dan met alle liefde. Dan hebben we dus ook dit soort taferelen. Inclusief wijzend vingertje. Fantastisch die fantasie en die rollenspellen. Na dit heftige bedritueel zijn we maar even naar buiten gegaan, want soms moet je als ‘mama’ even luchten toch;)

Ise heeft een heerlijke rok van Bobo Choses waar ik echt helemaal weg van ben. De kleur en natuurlijk de stippen, my favorite, zijn zo mooi. Hij is lekker luchtig en is met veel te combineren. Ik probeer, ik ben lerende, wat gave items voor Ise te kopen die ook nog wat langer mee kunnen i.p.v. één seizoen. Deze rok kan ze waarschijnlijk de komende paar jaar nog aan in de lente en zomer. Hij heeft nog genoeg ruimte in haar middel en als hij iets korter wordt door langere benen is dat ook niet storend. Hij is nu in de sale, dus ik zou zeggen: Let’s go!

Je kunt de rok van Bobo Choses nu shoppen in de sale

Je kunt de rok van Bobo Choses nu shoppen in de sale

Benieuwd naar de vorige outfit van Ise? Je bekijkt ‘m hier 

Tags: ,

Plaats een reactie