DE VERJAARDAGSJURK VAN ISE!


DE VERJAARDAGSJURK VAN ISE!

Door Joyce:

Hoera Ise is 3 jaar!
Afgelopen zaterdag was het zover. Na dagen een aftel kalender bij gehouden te hebben was het eindelijk feest. Ise zei al wekenlang: ‘Ik ben jarig!!’ ‘Nee liefje, het duurt nog heel eventjes’. Toen ze eenmaal stickers kon plakken op de laatste zes dagen werd het wat inzichtelijker voor haar. Aangezien ik probeer iets kritischer te zijn bij wat ik koop, had ik besloten geen nieuw jurkje voor haar te kopen. Ik ging wel op zoek naar een leuke ketting en armbandje om haar (Zara) jurkje helemaal af te maken. Ik volgde al een tijdje By Melo op Instagram. Zij hebben echt de allerleukste kettingen en armbandjes die er zijn. Zo kleurrijk en creatief. Nadat ik een leuk setje had uitgekozen was haar outfit klaar.

Totdat… Ik zat op een avond te kijken bij een webshop. Ik was nog helemaal niet gezwicht voor de sale, tot ik een heel leuk jurkje zag van Emila et Ida. Ik dacht nog even; ‘Doe het nou niet, ze heeft al een jurkje en straks komt de herfstcollectie uit en dan kun je weer (kritisch;)) los’.

Maarja, toen ik even had uitgezocht welke maat ze nodig had zat hij ineens in mijn mandje. Hij paste perfect bij het snoepjes thema en bij haar ketting en armbandje. Daar was dus haar nieuwe verjaardagsoutfit. Ik heb er de hele dag van genoten op haar verjaardag, want hij staat haar zo schattig. Dit keer geen stoere twist erbij, maar echt een meisje-meisje. Behalve dan haar knot, ze had in de morgen haar haren los, maar met al die drukte en het spelen wist ik van te voren al dat dat alleen maar zweten zou worden. Wat heeft ze genoten! Ze vond haar taart prachtig en heeft zelf ook een taartje versierd. Ze was zo trots en wij natuurlijk ook, 3 jaar is dit lieve meisje al bij ons.

Wat een feestje!

Je shopt het jurkje hier in de sale bij Emile et Ida

Je shopt het jurkje hier in de sale bij Emile et Ida

Bekijk hier ook de vorige zomer outfit van Ise

Tags: , , ,

Plaats een reactie