DE COOLE OUTFIT VAN NOAH!


DE COOLE OUTFIT VAN NOAH!

Yes, vandaag delen we graag deze stoere outfit van Noah met je! Eentje die je misschien ook wel meteen met je vriendinnen wilt delen of tippen? Nou dat kan! Super gemakkelijk via de roze Whats-app share button onderaan deze blog. Doen!

Terug naar de outfit van Noah. Stoer, een tikke nonchalant en vooral super comfortabel. De trackpants is dit najaar niet weg te denken uit het kindermode straatbeeld. Gelukkig maar, want wat zijn deze broekkies te gek. Noah draagt zijn sporty sweatpant met een fris streep T-shirt en een oversized spijkerjack. Gewoon een maatje groter kopen zo’n jasje. Mouwen oprollen en je kan er de komende seizoen mee vooruit!

Is dit ook een outfit voor jouw zoon?

  1. Spijkerjack Zara
  2. T-shirt Scotch Shrunk
  3. Broek Molo

VOLG KINDERMODEBLOG OOK OP INSTAGRAM

  1. Spijkerjack Zara
  2. T-shirt Scotch Shrunk
  3. Broek Molo

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Wat vind jij van deze outfit? Leuk als je het laat weten!

Meer gave outfit inspiratie vind je hier

Rock & fever ⭐️?? #Girlsoutfit #Kindermodeblog #KidsStyling

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , , , ,

Plaats een reactie