MEGA COOLE OUTFIT AIDEN


Door: Sophary

Ik koop vaak online als het om kleding gaat. Voor mezelf ga ik nog wel eens shoppen. Maar dat is zeker op 1 hand te tellen dit jaar. Zo met die lange weekenden van Hemelvaart en Pinksteren heb ik wat tijd gehad om eens de winkels een keertje live te bezoeken. Zo heb ik de volledige kinderafdeling van H&M en ZARA eens uitgebreid kunnen bekijken. Het voordeel is dat ik zowel op de jongens- als op de meisjesafdeling los kon gaan.

Normaal heb ik niet echt een shopdoelstelling, maar deze keer wel, namelijk coole broekjes die niet al te duur zijn. Want sinds kort sneuvelt het ene broekje na de andere door valpartijen maar ook door tijgeren en kruipen. Ja, je leest het goed hoor … gezien hij dat als baby nooit heeft gedaan, heeft hij bedacht zo nu en dan met zijn zusje van 10 maanden mee te doen – voor de grap – pfffff….

Wat een enorme tegenvaller aan assortiment van broekjes voor de jongens zeg! Maar gelukkig heeft de meisjesafdeling alles goedgemaakt. Ze hebben op deze afdeling onwijs veel toffe broekjes met printjes die ook perfect zijn voor jongens. Mijn broekenmissie is geslaagd!

Gezien de heerlijke temperaturen heb ik gekozen voor een zomerse outfit. Deze coole broek met zwarte vlokken heb ik gecombineerd met een wit shirt met watermeloenprint (de trend van dit seizoen) en een washed spijkerblouse. Om het rood van de watermeloen terug te laten komen in de outfit, krijgt Aiden rode superstars aan om de outfit af te maken.

Wat vind jij van deze outfit?

Via deze link ga je naar H&M online

DSC_0487

DSC_0490

DSC_0465

DSC_0472

 

Klik hier om bij H&M te shoppen

Wat vinden jullie van Aiden z’n outfit?

 

 

Tags: , ,