DE GAVE OUTFIT VAN JAELYN

DE GAVE OUTFIT VAN JAELYN

Door Nienke:

Stripes are always a good idea! Right?
Ik vind van wel! Streepjes, stipjes, panterprint zijn in mijn kinderoutfits óf de basic items in combinatie met een andere (drukkere) print óf de eyecatcher items in combinatie met een effen item.

En sorry als ik in herhaling val met mijn “romantisch” en mijn “ruches”, maar ik hou er zo van! Dat in combinatie met de -in mijn ogen- all time favorite blauw/witte streepjes vind ik gewoon top! Als ik bijvoorbeeld in mijn eigen kast kijk, heb ik ook een aantal blauw/wit gestreepte items en die doe ik gewoon nooit weg, omdat het altijd goed is. En het is overal mooi mee te combineren.

Dit prachtige blouseje is van het toffe Milk&Biscuits. Ik viel voornamelijk op de mooie kraag, want ja, mijn liefde voor ruches. En nu met de sale, kun je ‘m natuurlijk niet meer weerstaan. Logisch toch? De linnen broek is van Zara. Van de speciale linnen collectie, waar je volgens mij snel bij had moeten zijn (online in elk geval). Wat ik dus was, want ik check nou eenmaal meerdere keren per week hun app. Dus, voor alle mede shopverslaafden, -koopjesjagers, -rucheslovers, -blauw/witte streepjeslovers deze mooie tip van mij voor jou. You’re welcome.;)

Je shopt de top van Milk & Biscuits hier

Je shopt de top van Milk & Biscuits hier

Is deze kledingstijl ook iets voor jouw dochter?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie