DE GAVE MIX & MATCH OUTFIT VAN JAELYN

Door Nienke:

In Nederland is het vaak wisselvallig weer. Van dat weer waarbij je ’s ochtends enorm twijfelt hoe warm of koud je je aan moet kleden. En dat voor je kind inschatten vind ik persoonlijk nog een stuk lastiger. Daarom houd ik van vestjes. En van kniekousen. Die zijn dan ook beide ruimschoots aanwezig in Jaelyn’s kast, zoals je misschien wel gezien hebt in de aflevering “In de kast van…”. Mocht het die dag dan zonnig en warmer worden dan kunnen het vestje en/of de sokken zo uit.

Ik heb voor Jaelyn niet één vaste kledingstijl. Ik houd van lichte kleuren, nude tinten maar ben ook gek op knalkleuren. De outfit die Jaelyn op de foto draagt is heel kleurrijk en persoonlijk word ik daar gelijk heel vrolijk van. Ik houd van stoer en dat vindt Jaelyn zelf ook altijd heel leuk. Maar ik houd ook van een wat meisjesachtige outfit, met een kraagje en/of roezeltjes. Wat ik vaak dan wel weer combineer met iets stoers zoals bijvoorbeeld sneakers. Eigenlijk is dat ook wel vergelijkbaar met de stijl voor mijzelf. Maar bij kinderen kun je vaak nog net iets verder gaan.;)

Ik maak graag combinaties die niet heel erg voor de hand liggen. Nou lukt me dat lang niet altijd, maar ik probeer het wel. Zo zou je misschien de printjes van het vestje en de broek die Jaelyn hier draagt in eerste instantie niet bij elkaar hebben gepakt? Maar eenmaal aan, staat het super leuk. Vind ik althans. Ik ben sowieso helemaal verliefd op deze broek. En nou wil het toeval (nou, zo toevallig is dat niet, aangezien er momenteel overal sale is) dat hij in de sale is! Je scoort ‘m bij Zara nu echt voor ’n prikkie.

Je shopt het broekje hier in de SALE

Je shopt het broekje hier direct in de SALE bij Zara

Wat vind jij van de outfit van Jaelyn?

Plaats een reactie