DE GAVE BUDGET OUTFIT VAN BEAU!


Door Renske:

Na de kerstoutfits van de meisjes mag een partyoutfit voor natuurlijk niet ontbreken. Waar het bij de meisjes overal stikt van uitgebreide glittercollecties is er voor jongens iets minder uitgesproken keus.Er zijn zeker partycollecties maar het komt redelijk op hetzelfde neer; colbertjes, strikjes, overhemdjes etc

Ik weet niet precies waarom maar nu toe dacht ik dat Beau geen overhemd type was maar ik besloot het toch eens te proberen en was na 1 minuut om. Dit overhemdje is gewoon een lichtblauw dun modelletje van Zara, voor een heel klein prijsje. Maar ik geef toe, ik vind het toch wel echt heel leuk. Helemaal toen ik ook bij Zara dit grijs gemêleerde harembroekje met stoffen bretels erbij vond. Het broekje is van een heel fijn zacht stofje en voelt net als een joggingbroek. De bandjes die er aan vast zitten als een soort van bretels kunnen er ook af en zijn daarnaast verstelbaar (ik had dat zelf pas na het maken van deze foto’s door waardoor ik het broekje net iets te hoog vind zitten maar dat terzijde 😉 )

Nu dus de bretels eraan vast gelaten, overhemdje eronder, mouwen opgerold,  schoentjes aan en op naar het kerstdiner. En na de kerst gaan de bandjes er af en heeft hij er gewoon een heel chill broekje bij! Wat vind jij van de jongens collecties voor de feestdagen?

Je shopt het broekje hier bij Zara

Klik hier om het broekje direct te shoppen

Wat vind jij van de budget party look van Beau?

Plaats een reactie